Ståltrapper samt hegn og stålgelænder til alle formål

​Skal du have lavet en ståltrappe, et gelænder eller et hegn? Hos Joakims Maskinteknik ApS har vi stor ekspertise med fremstilling og montering af ståltrapper. Det kan være til både indendørs og udendørs brug. Vi kan også lave et stålgelænder eller et hegn, alt sammen efter dine ønsker.

Vi arbejder primært for erhverv, men vi leverer gerne en trappe og et gelænder til private kunder. Vi har kunder i blandt andet Grindsted, Herning, Esbjerg og Vejle, men vi kører i hele Danmark.

Stålgelænder, trappe og hegn af jern, stål eller aluminium

​Vi laver hegn og trapper til alle formål og i alle størrelser. Vi kan fremstille dem af blandt andet sort jern, rustfrit stål og aluminium. Der kan være tale om enten udvendige eller indvendige ståltrapper, og det kan være med eller uden stålgelænder. De fleste hegn er til udendørs brug. Vi kan også lave en låge uden hegn.

​Vi har eget svejse- og smedeværksted, hvor vi bearbejder sort jern, aluminium og rustfrit stål. Vi håndterer både små og store emner på værkstedet, hvor vi blandt andet klipper, bukker og valser. Vi svejser naturligvis også. Vi har endvidere et solidt netværk af underleverandører, som vi kan trække på.

Få et tilbud på fremstilling og montering af ståltrapper

​Du er velkommen til at få en snak om, hvad vi tilbyder inden for trapper, gelændere, hegn og låger. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på for eksempel en eller flere ståltrapper.

Du kan ringe på telefon 75 33 04 66 for at få mere at vide. Du kan også skrive til os på e-mail smeden@mvb.net.​

Indhent tilbud på din produktionsopgave

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven. Vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Joakims Maskinteknik ApS

Engmosevej 9, 7200 Grindsted

CVR: 33395124

Kvalitet og service

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds, og bestræber os på altid at yde høj service og kvalitet til fornuftige priser.

Ring til os

75 33 04 66

E-mail: smeden@mvb.net