Industrimontage, produktion og anden industriservice

Skal du have udført industrimontage eller have fremstillet stålkonstruktioner? Hos Joakims Maskinteknik ApS har vi specialiseret os i forskellige former for industriservice såsom montage og produktion. 

Hos JMT på tager vi en bred vifte af opgaver lige fra flytning af maskingader, til reparation og vedligehold af maskiner og udstyr enten hos kunden eller på eget Værksted. Vi har erfaring med maskiner til kartoffelbranchen. Vi udvikler gerne i samarbejde med kunderne for at finde de løsninger der passer bedst i netop deres produktion.

Vi servicerer især landbruget, industrien og produktionsvirksomheder. Vi har kunder i blandt andet Grindsted, Herning, Vejle og Esbjerg, men vi udfører specialopgaver i hele Danmark.

Industriservice udføres på eget værksted eller hos kunden

​Vi er blandt andet specialiseret i industrimontage. Det kan for eksempel være montering af produktionsanlæg i alle størrelser. Desuden er vi specialiseret i produktion af stålkonstruktioner såsom filterkasser, sokler og tanke. Vi udfører endvidere reparationer, vedligeholdelse og anden industriservice.

Vi har eget værksted, hvor vi kan bearbejde sort jern, rustfrit stål og aluminium. Vi kan klippe, bukke og valse samt svejse Vi kan også håndtere store emner på værkstedet. Samtidig har vi et solidt netværk af underleverandører. Vi udfører naturligvis også smede- og svejseopgaver ude hos kunden, hvis det er fordelagtigt.

Få et uforpligtende tilbud på industrimontage

​Vi er altid klar til en snak om, hvad vi tilbyder inden for produktion og industrimontage. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på alle former for montage og bearbejdning af metal.

Du kan ringe til os på telefon 75 33 04 66 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail smeden@mvb.net.​

Indhent tilbud på din produktionsopgave

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven. Vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Joakims Maskinteknik ApS

Engmosevej 9, 7200 Grindsted

CVR: 33395124

Kvalitet og service

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds, og bestræber os på altid at yde høj service og kvalitet til fornuftige priser.

Ring til os

75 33 04 66

E-mail: smeden@mvb.net