​Bygningsstål: Stålkonstruktioner til byggeri

Leder du efter en kompetent samarbejdspartner i forbindelse med bygningsstål, så er du kommet til det rette firma. Hos Joakims Maskinteknik ApS tilbyder vi stålkonstruktioner til forskellige former for byggeri, og vi varetager blandt andet opgaver for kunder i Grindsted, Herning, Vejle og Esbjerg. Vi kører dog også gerne til København eller resten af Sjælland for den helt rette opgave.

Vi tager imod enhver form for specialopgave

Vi er særligt specialiserede inden for specialopgaver i forbindelse med bygningsstål. Det kan for eksempel være opgaver, hvor der er behov for bjælker eller stolper i stål til et byggeri, men det kan også være mange andre opgaver. Vi tager imod enhver form for specialopgave, der involverer stålkonstruktioner i forbindelse med et byggeri, og vi har selvfølgelig en EN1090-3-certificering.​

​Din tilfredshed betyder alt for os, og vi er derfor først tilfredse med vores arbejde, når du er tilfreds. Det gælder både i forhold til det udførte arbejde, men det gælder i høj grad også i forhold til den service og de priser, vi tilbyder. Vi bestræber os altid på at levere høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde med bygningsstål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med bygningsstål, Ståltrapper eller industrimontage. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har en opgave til os, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste projekt!

Indhent tilbud på din produktionsopgave

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven. Vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Joakims Maskinteknik ApS

Engmosevej 9, 7200 Grindsted

CVR: 33395124

Kvalitet og service

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds, og bestræber os på altid at yde høj service og kvalitet til fornuftige priser.

Ring til os

75 33 04 66

E-mail: smeden@mvb.net