Bådstativer til motorbåd, sejlbåd og enhver anden båd

​Er du på udkig efter et nyt bådstativ til din motorbåd eller sejlbåd? Hos Joakims Maskinteknik ApS har vi stor erfaring med at fremstille bådstativer til alle slags både og skibe. Der er tale om specialfremstillede stativer, som typisk er til lidt større både. Vi har kunder i hele Danmark, herunder i blandt andet Grindsted, Esbjerg, Herning og Vejle.

Specialfremstillede bådstativer fra eget smedeværksted

​De bådstativer, som vi har til salg, er ikke ordinære standardstativer, men specialfremstillede stativer. De bliver fremstillet på vores eget smedeværksted. Vi er specialister i alle former for bådstativer, som altid bliver skræddersyet til den enkelte båd.

Vores smedeværksted har stor ekspertise med at konstruere og fremstille stålkonstruktioner til alverdens formål, og den ekspertise benytter vi til at fremstille stålstativer til både. 

Vi kan håndtere emner i alle størrelser. Dertil kommer, at vi har et solidt netværk af underleverandører, som hjælper os med alt det, som de er bedre til end os.

Kontakt os for at få et tilbud på en skræddersyet løsning

​Alle former for stålkonstruktioner og stålstativer fremstilles og sælges, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på bådstativer. Vi tager også gerne en snak om de mange muligheder samt om dine ønsker og behov.

Du kan ringe på telefon 75 33 04 66, hvis du vil vide mere, eller hvis du ønsker et tilbud. Du kan også skrive til e-mail smeden@mvb.net.​

Indhent tilbud på din produktionsopgave

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven. Vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Joakims Maskinteknik ApS

Engmosevej 9, 7200 Grindsted

CVR: 33395124

Kvalitet og service

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds, og bestræber os på altid at yde høj service og kvalitet til fornuftige priser.

Ring til os

75 33 04 66

E-mail: smeden@mvb.net